2018 Honda City listattu

- Jun 22, 2018-

Eilen Guangzhou Automobile Honda 2018 City virallisesti listattu. Uusi auto esitteli viisi mallia, joissa oli 1,5 litran moottori. Vuoden mallina uudella rajalla virtaviivaistettiin myös auton kokoonpanoa, mikä johti edellisten seitsemän mallin vähentämiseen viiteen malliin.


Ulkonäköä silmällä pitäen korkealaatuiset mallit ovat päivittäneet LED-valonlähteen ajovalaisin, joka sisältää kaksi LED-hehkulamppua. Samaan aikaan uusi auto on varustettu myös LED-sumuvalaisimella, 15 tuuman alumiiniseoksesta valmistetulla uudella tyylillä, samalla kun etusäleikkö on myös muuttunut mattakromasta kirkkaaksi kromaksi.


Kehon värien osalta uusi raja on lisännyt samppanjaa samppanjaa kuluttajien valintoihin.
Sisätilojen kannalta keskusohjausyksikkö on korvannut uuden tyyppisen multimediapaneelin, jossa on sama uudet Fit-tyyppi, mukaan lukien suurempi U-muotoinen painikealue ja uusi USB-liitäntä jne. Korkealaatuiset mallit tarjoavat myös sähköisen kattoluukun, avaimeton tulo / avain Käynnistys, sivuturvatyyny, vartalon vakiintuminen jne. Pro-mallin dynaamisella versiolla varustettu uusi etupään malli ei enää ole alkuperäisessä DA-ohjausruudussa, peruutusvalokuvassa, automaattisessa ilmastoinnissa, nahka multi - ohjauspyörä, 16 tuuman pyörät, automaattinen käynnistys- ja pysäytyskokoonpano.


Voimantuotantoon uusi kaupunki jatkaa maapallon Dream L15B Series 1.5L luonnollisesti imevää moottoria, jonka suurin teho on 131 hv ja huippuvääntömomentti 155 Nm. Siirtoverkko sopii 5-vaihteisen manuaalisen tai CVT: n jatkuvasti vaihtelevan voimansiirron kanssa.

2018 Honda City .jpg