Volkswagenin GTE-debyytti

- Nov 15, 2018-

Marraskuun 14. päivänä Guangzhou Auto Shown edessä oleva joukkue kuvasi joukon suosittuja GTE-todellisia laukauksia. On todettu, että uusi auto kuin Magotanin matka-versio, etupinnan yleinen muoto on suunnilleen sama kuin Magotanin. Teho on varustettu plug-in-hybridijärjestelmällä, joka koostuu 1.4T-moottorista ja sähkömoottorista, joka julkistetaan virallisesti Guangzhou-autonäyttelyssä.


Ulkoasun suhteen GTE on säädetty etupuskurin muodon mukaan. Etusäleikkö on koristeltu sinisillä viivoilla, ja alemman ilmanottoaukon muoto on urheilullisempi. Uusi auto on auton etusäleikössä ja takana. Lisätty LOGO sanalla GTE. Lisäksi vanhojen mallien LED-ajovalot korvattiin halogeenivalaisimilla, ja nahkaistuimet korvattiin kangasistuimilla.


Sisätilojen osalta uuden auton yleinen muotoilu on sama kuin normaaliversio. Yksityiskohdiltaan uusi auto käyttää kangasistuinta, ja se on sisustettu sinisenä, ja siinä on useita ompeleita autossa. Konfiguroinnissa uusi auto säilyttää täydellisen LCD-laitteen paneelin ja sähköisen käsijarrun kokoonpanon.


Tehon osalta uusi auto on varustettu hybridijärjestelmällä, joka koostuu moottorista ja sähkömoottorista. Moottorin suurin teho on 115 kW (156PS), moottori on 85 kW (116PS), ja integroitu maksimiteho on 160 kW (218PS). Sen kattava polttoaineenkulutus 100 kilometriä kohti on vain 2,0 litraa. Uudella autolla on voimansiirron osalta 6-vaihteinen tai 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto ja se on saatavana nelivetoisella.

Volkswagen's GTE