2018 Ford Raptor F-150 tulossa pian

- Jun 01, 2018-

Ford julkisti virallisesti uuden kuvan F-150 Raptor -malleista. Uutta autoa ei ole muutettu ulkonäöltään verrattuna käteismalleihin. Tällä kertaa se päivittää lähinnä sisätiloja ja joitain jousitusjärjestelmiä.


Ulkonäkö, uusi auto ja raha ovat yhtenäisiä, karkeita viivoja, joissa on suuri silmäkoko edessä, ja myös LOGO on integroitu niihin. Sivuluukkuosassa uusi leveä musta pyörän kulmakarva ja sivupoljin osoittivat myös villityksiään. Uuden auton pituus ja korkeus olivat vastaavasti 5910/2192 / 1992mm, ja akseliväli saavutti 3708 mm.

Sisäosassa uuden auton alkuperäinen näyttö pysyy muuttumattomana. Eli voimme päivittää Android-dekoodauksen navigointipalkin tai muuttaa pystysuoran navigoinnin Tesla-malleille. Päätavoitteena on istuinten päivittäminen. Uudet istuimet eivät muutu kunnolla. Suuri, mutta se käyttää uutta Alcantara-materiaalia, tekstuuri ei ole ollut pieni lisäys.

Lisäksi uutta autoa on myös päivitetty jousitusosaan. Parannettu FOX-jousitus tarjoaa uusia autoja tehokkaampaan off-road-suorituskykyyn ja tasaisemman tien tuntumiseen. Teho, uusi auto, jossa on 3,5 l kahden turboahdetun V6-moottorin teho, 421 hevosvoiman maksimiteho, 678 karjan · metrin huippuvääntömomentti, 10-nopeuksisen vaihdelaatikon vaihteisto.

on aika oppia Fordin ylätason maastoautosta.

Ford Raptor F-150.jpg