2018 Ford Explorer listattu

- Aug 13, 2018-

Viime aikoina Ford ilmoitti virallisesti, että 2018 Ford Explorers käynnistetään virallisesti. Uusi auto on pääosin mukautettu nykyisten mallien konfiguraatioon. Teho on edelleen varustettu 2.3T ja 3.5T V6 -moottoreilla.


Ulkonäköä ajatellen 2018 Ford Explorer ei tehnyt ulkonäöltään muutoksia, ja kokonaisuutena oli täynnä amerikkalaista tyyliä. Urheilullisessa versiossa on myös etusäleikkö, jossa on mustaa muotoilua. Lisäksi uuden auton runkoväriä on myös oikaistu, peruuttamalla alkuperäinen Grand Canyon Brown, Intianpunainen, belgialainen kulta ja lisäämällä Colombo ruskea, Burgundy punainen, Sahara kulta kolme väriä.


2018-tutkimusmatkailijoiden muutokset keskittyvät pääasiassa kokoonpanoon. Uusi auto on varustettu Fordin viimeisimmän sukupolven SYNC 3 -autoliitäntäjärjestelmällä. Lisäksi uusi auto päivitetään täysin aktiivisella parkkipaikkaohjauksella ja 180 astetta automaattisella puhdistuksella. Laajakulmaiset etu- ja takakamarit, ACC-adaptiivinen risteilyjärjestelmä, ohjauspyörä / istuinlämmitys, induktiivinen sähköinen takaluukku jne. Lisäävät edelleen omistajan ajokokemusta.


Voimakkuuden osalta 2018 Ford Explorer toimii myös 2.3T ja 3.5T EcoBoost-turboahdetuilla moottoreilla, joiden 2.3T-moottorilla on suurin teho 199kW (271PS) ja huippuvääntömomentti 407N · m; 3.5T-moottorin maksimiteho on 268kW (365PS), huippuvääntö 475N · m. Siirtoverkon osalta molemmissa moottoreissa on 6-vaihteinen automaattinen manuaalivaihteisto. Lisäksi uusi auto on varustettu nelivetoisella järjestelmällä.

Ford Explorer.jpg

Ford-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Android-videoliitäntä Ford 2013-2015 SYNC2: lle.

Ford Android Video -käyttöliittymä on Android-järjestelmä GPS-navigointi, jossa on videolaite ONE Box -versioon Ford Edge, Escape, Kuga, Fusion ja 2013 sekä seuraavat automallit, joissa on Ford SYNC 2 Window CE -järjestelmä.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.