2018 Aasia CES: Cadillac julkistaa Super Smart Driving System

- Jun 15, 2018-

Kesäkuun 13, 2018, avatussa 2018 Aasian kuluttajaelektroniikan näyttelyssä, Cadillac Super CruiseTM: n älykäs ajojärjestelmä käynnistettiin virallisesti Kiinassa. Cadillacin virkamiesten mukaan, toisin kuin muut kuljettajan apujärjestelmät, Super Intelligent Driving System on alan ensimmäinen massatuotanto ja pystyy todella toteuttamaan älykkään ajo-teknologian, joka vapauttaa kädet moottoriteillä.


Super Intelligent Driving System, jossa on alkuperäinen kuljettajan huomionsa, ylläpitää järjestelmän kahta ydinteknologiaa ja tarkka karttatietojärjestelmää ja muodostaa vahvan täydentävyyden alkuperäisen tehostetun turvallisuusstrategian ESS reaaliaikaisen kameran ja tutkan anturin kanssa. kuljettaja pääsee ulos ohjauspyörästä sen jälkeen, kun kätensä ovat pois ohjauspyörästä. Sarja päivittäisiä ajo-operaatioita voidaan vielä turvallisesti valmistaa.


Vuoteen 2023 mennessä Cadillac varustetaan myös V2X-järjestelmällä, joka mahdollistaa autojen ja autojen välisen pilvitietoliikenteen alueella 1 - useita kilometrejä. Heidän joukossaan kuljettajan huomiota ylläpitävä järjestelmä koostuu seitsemästä moduulista, jotka kattavat kolme päätoimintoa: valvonta, varoitus ja vuorovaikutus. Super Smart Driving System käyttää erittäin tarkkoja karttatietoja ja käyttää Lidaria skannaamaan karttaa. Samanaikaisesti Super Intelligent Driving System -järjestelmällä on kaksi toiminnallisen turvallisuuden ja verkkoturvallisuuden moduulia, jotka takaavat järjestelmän turvallisuuden kahdelta tasolta.

Cadillac.jpg