Pysäköintitutka -liitäntä Benz C200: lle

Tämä on parkkipaikan avustaja video Interface Navigation module on erityinen Mercedes Benz NTG5.0 5.1 -järjestelmä, jossa Android 4.4 / 5.1 IOS-järjestelmä, Tarjoa online GPS-navigointi, WiFi-yhteys, 3G Internet, Puhelinpeili Android / IOS.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuvaus:

Tämä on parkkipaikan avustaja video Interface Navigation module on erityinen Mercedes Benz NTG5.0 5.1 -järjestelmä, jossa Android 4.4 / 5.1 IOS-järjestelmä, Tarjoa online GPS-navigointi, WiFi-yhteys, 3G Internet, Puhelinpeili Android / IOS.

Seuraavat ajoneuvot ovat yhteensopivia:

Sovita Benzille A, B, C, CLA, CLS, GLE, GLA, GLC 2014-2018

System NTG5.0 / 5.1 4pin pyöreä HSD-videoliitin

Ominaisuudet:

· Plug and play -liitännät tekevät asennuksesta yksinkertaisen ja helpon. Vain tee virtajohto ja LVDS-kaapeli CD-levyn taakse, niin työ on valmis.

· Älypuhelin peilaus iOS- ja Android-puhelimilla, joissa on 1080P-tarkkuus: kaikki näissä älypuhelimissa olevat näytöt voidaan peilata autonäytöllä, mukaan lukien navigointi, web, pelejä ja niin edelleen. 1080P-liitännän avulla varmistetaan kuvansiotoslaatu.

· CAN-ruutua käytetään tuottaa käänteinen signaali, joten kameran asennus on helppoa ja vain plug and play.

· Mukana opaslinjat, kun se on pysäköinti assistentin muistutuksella.

· Navigointi on sisäänrakennettuna ja se on android-järjestelmä IOS, jonka säätönä käytetään ohjaamaan karttaa ilman, että tarvitset ylimääräistä kosketuspaneelia OEM-näytöllä:

A. OEM-nuppia käytetään ohjaamaan karttaa, käyttäjät pyörivät tai työntävät nuppia toistuvasti, kuvakkeen valinta kartalla muuttuu kartalla ja käyttäjä painaa valinnan. Tällä toiminnolla on OEM-tyyli.

B. Kun asetettu karttatila: nappi voi mennä vapaasti, kun taas OEM-tilassa sitä voidaan kääntää vain rajoitetusti.

C. Nupin toiminnalla ei ole taustatoimintoja.

· Lisätty ristinäyttö voidaan näyttää myös kartalla [kun DIP1 CAN-ruutuun = DOWN], joten kun käyttäjä kiertää nuppia, ristinäyttö tulee vasemmalle tai oikealle. Nupin ylös / alas painaminen nostaa ylös tai alas. Push-toiminto suorittaa kosketuksen poikittaiskeskukseen. Tällä tavalla, mitä jälkimarkkinakarttaa voidaan tukea. Nuppi vapautuu asetettuun karttatilaan, eikä sillä ole taustaoperaatiota OEM-radion päälle.

Android-järjestelmän parametri:

图片4.jpg 


Hot Tags: parkkipaikkaohjain Benz C200: lle, valmistajille, ratkaisuyritykselle, varastossa, osta alennus, auton OEM-valikko, autokauppa

Tutkimus

You Might Also Like