MP4 Soittimen käyttöliittymä Benz NTG5.1

Tämä on MP4 soitin sisäänrakennettu video liitäntä siirtymisruutu on erityinen Mercedes Benz NTG5.0 5.1 elimistö Android 4.4 ja 5.1 IOS-järjestelmä tarjoaa online GPS-navigointi, WiFi-yhteys 3 G Internet, Puhelin peili Android /IOS.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuvauksessa/valvonta:

Tämä on MP4 soitin sisäänrakennettu video liitäntä siirtymisruutu on erityinen Mercedes Benz NTG5.0 5.1 elimistö Android 4.4 ja 5.1 IOS-järjestelmä tarjoaa online GPS-navigointi, WiFi-yhteys 3 G Internet, Puhelin peili Android /IOS.


Yhteensopiva seuraaviin ajoneuvoihin:

SopiiBenz A, B, C, CLA, CLS, GLE, GLA, Vesa 2014 – 2018

Järjestelmän NTG5.0/5.1 4pin pyöreä HSD videoliittimen

        

Ominaisuudet:

· Plug and playtä tehdä asennuksen yksinkertaista ja helppoa, vain varmista power valjaat ja LVDS kaapeli lisätään takana CD, sitten työ on tehty.

· Smart phone peilaus iOS ja Android puhelimet 1080P-resoluutiota: kaikki näytöt nämä älypuhelimet voidaan peilata auton näyttö, kuten navigointi, web, pelejä ja niin edelleen, 1080P yhteys käytetään vakuutena toimitus kuvanlaadun.

· Toistaa kaikenlaisia MP3, MP4, MP5 äänen ja videon muodossa HD näkyy myös

· VOI lyödä on käytetty luo päinvastainen signaali, joten kameran asennus on helppoa ja vain plug and play.

· Navigointi on sisäänrakennettu ja se on android-järjestelmä IOS, säätimellä ohjata kartan ilman välttämätön kosketuksensa Ohjauspaneelin päälle OEM-LCD:

A. OEM-säätimellä hallita kartta, käyttäjät vain kierrä tai työnnä nuppi toistuvasti, kuvake kartta valinta muuttuu kartta ja käyttäjän push suorittaa valinnan. Operaatiolla on OEM muotoilla.

B. Kun lisätty Kartta tilassa: nuppi voi mennä vapaasti, OEM-tilassa se vain voidaan kiertää rajoitetusti.

C. nuppi toiminta ei ole taustalla toimintoja.

· Lisätty rajat näyttö voidaan näyttää kartta [kun DIP1 kaupungin voi laatikko = alas], joten kun käyttäjä pyörii nuppi, Ristin tahtoa mennä vasemmalle tai oikealle. Ylös/alas push nuppi tekee mennä ylös tai alas. Push käyttää tulee suorittaa hieman rajat center. Näin voidaan tukea mitä tahansa jälkimarkkinoilla kartta. Nuppi vapautetaan lisätty Kartta tilassa, ja se ei ole tausta toimintojen päälle OEM-radio.

 

Android-järjestelmä parametri:

图片4.jpg

Hot Tags: MP4 soittimen käyttöliittymä Benz NTG5.1, valmistajat, ohjelmistoratkaisu yrityksen varastossa, ostaa alennus, auto OEM menu, auto shop valinta

Tutkimus

You Might Also Like